Idei de cadouri pentru EA! Ce poșete să-i dăruiești de Moș Nicolae

Luna decembrie este, fără doar și poate, luna cadourilor, iar primul moment pentru a-ți arăta generozitatatea și dragostea față de persoana dragă este, bineînțeles, sărbătoarea de Moș Nicolae. Iar pentru că femeile sunt pasionate de frumos și vor fi întotdeauna cucerite de poșete chic, YVY BAGS îți propune să mizezi pe accesorii.

gift-7

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce cadou să-i faci partenerei tale, optează cu încredere pentru o poșetă chic. Nu vei da greș niciodată, mai ales că poți ține cont de tendințele actuale în materie de modă.

Așadar, descoperă ce poșete sunt în vogă în acest sezon și inspiră-te pentru cadouri:

Rucsacul

Adorat de celebritățile de peste hotare, rucsacul este un accesoriu vedetă în acest sezon. De aceea, dacă partenera ta este pasionată de ținutele sporty chic, adică adoră să îmbine piesele vestimentare casual cu cele elegante, mizează cu încredere pentru un atfel de accesoriu.

15-1

Geanta office

Este ideală pentru femeile care lucrează într-un mediu în care le este impus un dress code, dar nu numai. O poșetă office nu va fi niciodată în plus în garderoba unei femei, fapt pentru care dacă nu vrei să dai greș, alege o geantă supradimensionată.

44 (1)

Poșete colorate

Dacă știi că iubește culorile vibrante și îi place să se joace, alege cu încredere o poșetă din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”. Simple, foarte chic, dar și foarte elegante, aceste comori o vor cuceri instant.

2-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD