Întotdeauna în vogă și foarte stylish! Cu ce poșete asortezi jeanșii, pentru un look chic

Inventați în urmă cu zeci de ani, jeanșii se numără printre puținele piese vestimentare care au reușit să rămână în trend de-a lungul timpului și, mai mult de atât, să fie adorați de numeroase fashioniste, indiferent de sezon.

colaj 3 iunie

Purtați cu teniși ori cu pantofi cu tocuri înalte, largi sau pană, jeanșii sunt adevărate comori vestimentare, căci te pot scoate din încurcătură în nenumărate situații.

Descoperă cu ce poșete îi poți accesoriza pentru un look stylish, mai jos!

Cu o poșetă business, pentru un look office... Dacă lucrezi într-un cadru în care îți este imps un dress code, dar care nu este foarte drastic, mizează pe o pereche de jeansi, o cămașă oversized și o poșetă business bag, din colecția YVY BAGS by Carmen Negoiță. Evident, pantofii stilettos ori Oxford sunt nelipsiți.

CN-bon-new-1

Cu o poșetă supradimensionată, pentru un look smart casual.… Pentru momentele în care ești super ocupată și ai nevoie de un look comod, dar care să impresioneze într-un mod plăcur privirile celor din jur, alege o poșetă YVY BAGS supradimensionată. O poți accesoriza cu un top simplu, un cardigan lung și o pereche de jeansi boyfriend.

44 (1)

Cu o poșetă mică, într-o culoare vibrantă… Ripped jeans sau așa numiții jeansi rupți au făcut furori printre fashioniste, motiv pentru care îți propunem să combini o astfel de pereche cu un top elegant și o pereche de pantofi nude. Simplu, dar elegant! Fii sigură că vei arăta minunat.

12 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD