Învață cum să fii mereu o apariție de invidiat! Ce poșetă porți atunci când îmbraci fustă

Femeile de toate vârstele iubesc moda, fapt pentru care investesc sume exorbitante în haine, pantofi, bijuterii, dar mai ales poșete. Totuși, atunci când își alcătuiesc ținutele, multe dintre reprezentantele sexului frumos uită de ”comorile” adunate de-a lungul timpului și optează pentru ceea ce este ”în trend”.

colaj 1 iunie

Pentru că obținerea unui outfit de invidiat ține și de ”mixarea” pieselor vestimentare și a accesoriilor și nu doar de ceea ce este în trend, ne-am propus să-ți arătăm ce poșete trebuie să porți dacă îmbraci fuste.

Așadar, descoperă mai jos, cum poți să fii o apariție ”wow”:

O poșetă supradimensionată

Simplă sau cu un imprimeu stylish, snake skin, o poșetă supradimensionată este musai să fie purtată cu o fustă midi, fie A-line, fie de tip creion. Mai mult de atât, este musai să optezi pentru un model cu barete scurte.

48 (1)

O poșetă cu bandulieră

Gențile mini sunt în vogă în acest an, fapt pentru care dacă te-ai gândit să investești într-o astfel de comoară trebuie să știi că o poți purta cu jeansi, rochii și bocanci, dar și cu fuste. Spre exemplu, pentru a obține un outfit stylish, o astfel de bijuterie o poți combina cu o fustă scurtă A-line, din denim.

11 (1)

O poșetă plic

Elegantă și sofisticată, poșeta plic este nelipsită din garderoba unei femei, motiv pentru care dacă ai decis să optezi pentru un astfel de accesoriu, află că e musai să o combini cu o fustă midi, care se remarcă fie prin croi (poți opta pentru un model peplum) ori prin imprimeu. Evident, pantofii stiletto sunt un must have.

CN-mcbwn-1-new2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD