Isteria de sezon: Ce purtam de Revelion?

Isteria de sezon: Ce purtam de Revelion?

Isteria de sezon: Ce purtam de Revelion?

Stiu, va cred si am fost in pielea voastra: e decembrie si n-aveti inca tinuta pentru petrecerea de Revelion! Si nu numai asta: Nu aveti nici macar idee cum ar trebui sa arate!
Sa propun o provocare (pentru ca femeile din 2015 trebuie sa fie gata pentru orice): anul asta alegeti-va rochia in functie de accesorii, nu accesoriile in functie de rochie. Ce ziceti?

Pentru ca sa va inlesnesc alegerea va propun cateva modele inedite si superbe de genti pentru Revelion:13

Trei plicuri din piele de soparla in culori la moda si foarte usor de asortat (sa va dau si un pont: cu tinuta potrivita aceste plicuri pot fi purtate si cu ocazii sau momente ale zilei, nu numai de Revelion).

23

Doua plicuri cu imprimeuri indraznete, din piele de crocodil. Acesta este tipul de geanta care trezeste la viata femeia pasionala. Cu siguranta toate privirile de la petrecere te vor maingaia admirativ, deci ai grija ce-ti doresti! ☺

Doua genti care pot fi foarte usor transformate in plicuri elegante, din piele de soparla. Sunt ideale pentru femeile active care nu se op27resc din a cuceri lumea nici la cumpana dintre ani!

Poate ca petrecerea de Revelion va fi intr-un club sau bar. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii unica! iti propun o geanta perfecta pentru aceasta locatie:

Ce spuneti, nu sunt superbe aceste genti? Cu aceste bijuterii din piele pretioasa va asiguram ca toti vor vedea in tine femeia superba, feminina sigura pe ea. Va astept cu impresii! ☺

68

P.S.: Pentru a afla detalii despre aceste creatii nu trebuie decat sa dati un mail sau un telefon oamenilor foarte draguti de la Yvy Bags: office@yvybags.ro sau 0748 880 336

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD