Launch event YVY BAGS

Launch event YVY BAGS

Launch event YVY BAGS:
SmartBag with charger and light inside….

We love love to be in your hands!

Bucuresti, 19 Februarie 2015 – YVY BAGS, cunoscutul producator de genti din piele, a lansat pe 17 Februarie, in cadrul unui eveniment privat, un concept UNIC atat pe piata locala cat si pe cele internationale: SMARTBAG FASHION STATEMENT – geanta cu incarcator pentru gadget-uri si lumina led!

Conceptul inovativ este o solutie practica adaptata nevoilor femeilor moderne, cu o viata activa si este un must-have in orice garderoba. Geanta are incorporate: un incarcator pentru tableta/smartphone/laptop/aparat foto si un dispozitiv de iluminarea a interiorului posetei care se aprinde la o simpla apasare a unui buton. Cheile, rujul si portofelul nu vor mai fi niciodata imposibil de gasit in geanta, iar bateria gadget-ului dumneavoastra va fi mereu incarcata!

Geanta, pe care orice doamna o va dori atat pentru frumusetea cat mai ales pentru functionalitatea ei, poate avea orice design, material sau accesorii, versatilitatea conceptului permitand adaptarea lui, la cerere, pe orice model YVY BAGS. Solutia practica este astfel posibila fara a afecta calitatea si eleganta modelului ales.

ptblog1Alaturi de Ioana Ionescu, detinatoarea brand-ului YVY BAGS, la evenimenta fost prezenta si Albertina Ionescu care vorbit despre colectia de genti de lux ALBERTINE’S for YVY BAGS, colectie creata in parteneriat. Conceptul va fi integrat inclusiv in gentile din aceasta gama, disponibile, alaturi de toate celelalte produse in magazinul online www.yvybags.ro

Despre YVY Bags , brand est.1969
YVY BAGS este un brand romanesc cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei, prezent si recunoscut deja pe pietele internationale. Incepand cu 2014, YVY BAGS decide sa isi concentreze atentia si pe piata romaneasca si lanseaza magazinul online dedicat femeilor din Romania: www.yvybags.ro.

Impreuna cu Albertina Ionescu, YVY BAGS a dezvoltat si o colectie de lux – Albertine`s for YVY Bags. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul de prezentare: www.yvybags.ro

YVY BAGS – We love love to be in your hands!.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD