Nelipsite din poșeta unei femei: Ce lucruri trebuie să ai în geantă în orice moment

Considerată a fi un adevărat labirint, geanta unei femei este o adevărată comoară și, mai mult de atât, este cel mai bun prieten a unei reprezentate a sexului frumos, căci o însoțește oriunde și oricând și, ba mai mult, îi știe toate secretele.

art

Tocmai de aceea, ca să fii mereu în formă și să nu ai parte de surprise…neplăcute, e musai să porți în geantă următoarele lucruri:

Gel antibacterian și șervețele umede și uscate

Ori de câte ori cobori dintr-un autobuz e musai să-ți dezinfectezi mâinile, iar cel mai ușor mod este folosind gelul antibacterian. De aceea, îți recomandăm să-l folosești ori de câte ori simți nevoia de a-ți curăța mâinile. Mai mult de atât, șervețelele umede sunt și ele nelipsite din poșetă. Le poți utiliza pentru a te demachia, pentru a-ți curăța pantofii ori biroul.

Pastile și absorbante

Ca să fii mereu în formă, chiar și atunci când ești în ”zilele acelea”, e musai să ai întotdeauna absorbante și pastile pentru dureri menstruale. Chiar dacă ai fost luată prin surprindere, iar durerile cumplite îți dau bătăi de cap, în doar câteva minute îți vei reveni imediat dacă ai la tine în poşetă o pastilă potrivită.

O trusă de machiaj simplă

Un rimel, o pudră compactă și un ruj. Toate aceste trei lucruri sunt nelipsite din geanta unei femei, pentru că niciodată nu știi ce îți rezervă ziua și ai nevoie să fii în formă maximă. De asemenea, e musai să porți după tine și o oglindă mică.

Actul de identitate și bani cash

Pentru că niciodată nu știi ce surprize îți rezervă viața, este important să ai la tine actul de identitate. O situație neprevăzută ori o simplă legitimare pe stradă ori în trafic va fi ușor de gestionat dacă ai actul de identitate la tine. De asemenea, întotdeauna trebuie să ai bani cash, deoarece sunt utili atunci când vrei să iei un taxi ori pur și simplu ai nevoie să faci niște cumpărături…din piața.

Gume de mestecat

Deosebit de important în ceea ce privește apariția unei persoane este, fără doar și poate, respirația proaspătă. De aceea, dacă ești o persoană ocupată, poartă mereu în poșetă niște gume ori dropsuri mentolate. Cine știe când ai nevoie de ele și îți vor fi de mare folos.

Tu ce obiecte porți în poșetă?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD