O adevărată comoară pentru reprezentantele sexului frumos – clutch-ul! Cum îl porți pentru un look de invidiat

Supradimensionat sau nu, în culori vibrante sau în nuanțe neutre, cluch-ul este un accesoriu versatil, ce te va ajuta să fii o apariție de invidiat în orice moment al zilei, motiv pentru care nu trebuie să eziți să-l incluzi în ținutele tale.

_IRI0781

Fie că ieși în oraș cu prietenii, fie că mergi la birou, dacă nu obișnuiești să cari multe lucruri după tine, un clutch este un accesoriu fabulos, perfect pentru a-ți completa outfit-urile.

Descoperă ce modele sunt în vogă și cum le poți purta cu stil, mai jos:

Clutch-ul negru

Cu un design inedit și extrem de elegant, un clutch negru te va ajuta să fii mereu o apariție elegantă. Poartă-l cu o fustă midi, A-line ori cu o pereche de pantaloni pană și cu niște pantofi stiletto într-o culoare vibrantă.

9-3

Clutch-ul animal print

Îndrăzneț și extrem de chic, un astfel de accesoriu îți va completa cu brio outfiturile. De aceea, îți propunem să porți un astfel de accesoriu cu o rochie midi sau scurtă, într-o culoare clasică, precum negru ori camel, care este nuanța vedetă a sezonului.

1001-GREY-LEOPARD-HAIR-LEATHER

Clutch-ul colorat

Dacă ești o fire romantică și preferi culorile pastelate, poartă cu încredere o poșetă într-o culoare vibrantă, ce-ți va transforma radical outfit-ul. Evident, nici clutch-urile metalizate nu sunt de neglijat, căci sunt foarte în vogă în acest sezon.

YV8190-SARPE-VIOLET1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD