O companie cu traditie de familie din Romania

O companie cu traditie de familie din Romania

Yvy Bags – O companie cu traditie de familie din Romania
We love love to be in your hands!

YVY BAGS, cunoscutul nume in materie de genti din piele de calitate pe pietele din Elvetia, Belgia, Singapore, Grecia, Liban, China, Irak si din Romania pune la dispozitia femeilor splendidele sale creatii.

Odata cu inaugurarea noului magazin online dedicat femeilor din Romania – www.yvybags.ro, brand-ul pregateste o lansare surpriza – o geanta pe care orice doamna o va dori atat pentru frumusetea cat mai ales pentru functionalitatea ei. Conceptul UNIC atat pe piata locala cat si pe cele internationale va fi prezentat in aceasta luna in cadrul unui eveniment privat. Toate detaliile legate de aceasta lansare si de noul produs vor fi disponibile publicului larg in curand.

Compania cu capital privat integral romanesc si peste 40 de ani de traditie in domeniul marochinariei s-a dezvoltat construind o relatie aproape personala cu femeile care ii folosesc produsele.

De-a lungul anilor YVY BAGS si-a castigat reputatia unui brand de incredere bucurandu-se de aprecieri considerabile pe pietele internationale de profil, fiind prezent in mod constant la targuri precum Mipel Milano si GDS Dusseldorf. Inca de la prima participare la Mipel Milano YVY BAGS a primit premiul Mipelissima, acordat pentru calitate si excelenta. Un compliment valoros pentru brand cu atat mai mult cu cat nici un alt designer roman prezent la aceste evenimente nu a mai primit o astfel de distinctie.

Calitatea produselor executate manual de cei mai iscusiti artizani din domeniul marochinariei, designul atractiv ce urmeaza intotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendinte internationale, pielea selectionata atent de experti, accesoriile fine, gama larga de culori si texturi, atentia pentru detalii au facut ca YVY BAGS sa fie si preferatul vedetelor.

Astfel, impreuna cu Albertina Ionescu, YVY BAGS a creat colectia de lux- Albertine`s for YVY BAGS, o linie de genti statement versatile care raspund nevoilor fiecarei femei, indiferent de momentul zilei sau ocazie.

freinds

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD