Plicuri de seara – accesorii glam pentru tinute deosebite

Sezonul evenimentelor speciale a fost deschis oficial de ceva vreme, asa ca daca ai fost invitata la o nunta, un botez ori o alta petrecere cu staif iti propunem sa descoperi care sunt cele mai stylish plicuri de seara.

_DVD8984

                                                                Plic de seara snake skin

In nuante electrice ori cu un design minimalist, YVY BAGS iti propune, in aceasta primavara, câteva accesorii glamour, ce sunt perfecte pentru a-ti scoate din anonimat o tinuta de seara.

Descopera care sunt cele mai chic accesorii care iti pot transforma total o tinuta anosta intr-una cu totul si cu totul spectaculoasa, mai jos:

  • Plicuri de seara – metalizate

Indragite de numeroase vedete de peste hotare, dar nu numai, Albertina Ionescu optând pentru un astfel de accesoriu la un party care s-a desfasurat recent, plicurile de seara metalizate pot face diferenta intotdeauna. De aceea, YVY BAGS iti propune niste modele chic, silver ori gold, pe care le poti purta fie cu pantaloni evazati, fie cu rochii glamour si pantofi stiletto, care sunt un must.

plicuri de seara

                                                                         YV8222 SILVER NAPPA

  • Plicuri de seara – clasice

Pentru cele mai conformiste reprezentante ale sexului frumos, YVY BAGS propune niste accesorii simple, cu un design minimalist. Asadar, daca mizezi pe o creatie vestimentara ce surprinde privirile celor din jur gratie croiului spectaculor ori coloritului, alege un clutch negru, simplu si rafinat. Fii sigura ca vei radia de frumusete.
plicuri de seara

                                                                                         YV8175 NEGRU NAPPA

  • Plicuri de seara – snake skin

De cealalta parte sunt, insa, femeile excentrice, care-si doresc cu orice pret sa fie in centrul atentiei. De aceea, daca adori sa imbini cele mai inedite materiale ori preferi combinatiile indraznete de culori, poti miza pe un clutch snake skin. Iti va scoate din anonimat orice outfit si, mai ales, iti va conferi un plus de eleganta si rafinament.

plicuri de seara

                                                     YV8222 PURPLE SNAKE NAPPA

Tu ce plicuri de seara preferi? Te-ai indragostit de vreun model YVY BAGS?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD