Plicurile de inspirație retro, adevărate comori în toamna anului 2015! Cum le purtăm cu stil

Casual sau elegante, în culori vibrante ori nude, supradimensionate sau mini. Toamna anului 2015 este una deosebit de bogată în ceea ce privește colecția de poșete YVY BAGS, iar printre accesoriile vedetă se numără plicurile din colecția THE MORODAN BY YVY BAGS.

IMG_1100

În culori excentrice sau nude, plicurile de inspirație retro au fost realizate în colaborare cu Ana Morodan și sunt adevărate bijuterii în garderoba unei femei, căci conferă un plus de eleganță și de rafinament.

Cum le poți purta cu stil, descoperă mai jos:

Cu o cămașă din dantelă fină…Pentru un look office, dar extrem de stylish, îți propunem să optezi pentru un plic din colecția THE MORODAN BY YVY BAGS. Îl poți asorta cu o cămașă într-o nuanță pastelată și o pereche de pantaloni eleganți. Evident, pantofii stilettos sunt nelipsiți.

10 (3)

Cu o rochie din dantelă ….Dacă ai fost invitată la un event cu ștaif și îți dorești cu ardoare să fii în centrul atenției, spune ”DA” unei rochii din dantelă. A-line sau tube, o astfel de creație va fi pusă în valoare grație unei poșete retro, într-o culoare vibrantă.

8 (3)

Cu o fustă midi…Pentru momentele în care îți dorești să strălucești la birou, poartă cu încredere o fustă midi, pe care o poți asorta cu un plover din cașmir și cu o poșetă nude semnată THE MORODAN BY YVY BAGS.

6 (3)

Tu ai o astfel de poșetă? Cum obișnuiești să o porți?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD