Plicurile de zi, întotdeauna o alegere perfectă pentru o ținută glam

Supradimensionate sau nu, plicurile au devenit, în ultimii ani, accesoriile neprețuite ale reprezentantelor sexului frumos. Totuși, de-a lungul timpului, creatorii de modă de peste hotare le-au reinventat, conferindu-le o notă aparte.

 YV 8190 CREMA NAPPA

Dacă până în urmă cu puțin timp plicurile accesorizau, în principal, ținutele de seară, elegante și sofisticate, acum acestea pot fi purtate și pe timpul zilei, dacă nu obișnuiești să cari multe lucruri după tine.

Descoperă ce modele de plicuri poți purta în timpul zilei și învață cum să le accesorizezi:

Plicul de zi cu imprimeu floral – ideal pentru un look boem și romantic, acesta poate fi accesorizat cu o rochie albă de in și niște cizme scurte ori, dacă ești adepta unui stil mai excentric, cu o pereche de jeansi scurți și o cămașă oversized în nuanțe neutre.

YV8177 PRINT FLORI MULTICOLORE NAPPA2

Plicul de zi în nuanțe pastel – perfect pentru o ținută chic, veselă, acest accesoriu poate fi purtat cu încredere cu o rochie midi sau o fustă plisată și un crop top în culori neutre. De asemenea, o salopetă ar fi ideală pentru a crea un outfit elegant.

YV8177 SARPE AURIU NAPPA  2

Plicurile de zi cu imprimeuri excentrice – dacă stilul tău vestimentar poate fi caracterizat drept unul extravagant, alege cu încredere plicurile cu animal print în culori vibrante. Fie că vei opta pentru niște jeansi ori pentru niște pantaloni, acesta îți va conferi un look aparte.

YV8222 YELLOW SNAKE NAPPA  1

Tu cum porți plicurile de zi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD