Plicurile metalizate, accesoriile perfecte pentru această vară! Cum le purtăm

În fiecare an, creatorii de modă de peste hotare reinventează trendurile și aduc în atenția fashionistelor din toate colțurile lumii piese vestimentare care mai de care mai chic, dar și accesorii vedetă. Printre acestea se numără, fără îndoială, plicurile metalizate.

OQ9A0925

Gold sau silver, aceste modele de genți au făcut furori pe marile catwalk-uri, iar acum au cucerit străzile. De aceea, dacă îți dorești un outfit sofisticat, YVY BAGS îți propune să optezi cu încredere pentru un astfel de accesoriu comoară.

Descoperă cum le poți purta cu stil, mai jos!

Plic metalizat pentru un look casual

Dacă în urmă cu ceva timp plicurile erau incluse doar în ținutele de seară, acum acest lucru nu mai este obligatoriu. De aceea, îți propunem să accesorizezi o rochie albă, confecționată din in sau bumbac cu un astfel de plic. De asemenea, pentru ca look-ul tău să fie complet, alege o pereche de sandale romane cu barete metalizate.

YV8222-LIGHT-GOLD-NAPPA2

Plic metalizat pentru un look elegant

În cazul în care te vezi cu niște prieteni în oraș, poți miza, pentru un look glam, pe o pereche de pantaloni culottes, pe care-i poți combina cu un sutien din dantelă și o vestă oversized, pentru un look sofisticat. Mai mult, plicul silver ori gold, îți va completa cu brio outfit-ul.

YV8222-SILVER-NAPPA2

Plic metalizat pentru o ținută de ocazie

Chiar și atunci când iei parte la un eveniment cu ștaif, un plic metalizat poate fi inclus în ținuta ta. Îl poți combina cu brio cu o rochie chic, elegantă și o pereche de pantofi stilettos.

YV8222-GOLD-NAPPA2-570x700

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD