Clientul, orice persoana fizica, isi poate exercita dreptul de retragere din contractul incheiat la distanta in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a Produselor, fara a preciza motivele. Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar Cumparatorilor persoane fizice care au achizitionat produse prin intermediul magazinului online yvybags.ro.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia de retragere din contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail, la adresa VANZARI@YVY.RO.

Returul produsului se poate face expediind produsele prin intermediul oricarei firme de curierat la sediul vanzatorului. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Clientul este obligat sa returneze produsul in termen de 14 zile de la data comunicarii declaratiei neechivoce de retragere. In caz contrar, clientul va pierde dreptul de retragere, declaratia de retragere considerandu-se anulata. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fara defectiuni, impreuna cu o copie a facturii emise de catre vanzator. Produsele trebuie sa fie in stare intacta. Vanzatorul nu va accept Produsele purtate sau deteriorate din cauze independente de vanzator, astfel:

 • Folosirea produselor de curatat pe baza de solventi;
 • Uzura datorata utilizarii prelungite a produsului in mediul umed;
 • Uscarea produsului in apropierea surselor de caldura;
 • Depozitarea intr-un loc inadecvat.

Vom returna suma achitata pentru Produsul si/sau Serviciul achizitionat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data primirii Produselor de catre vanzatorin urma returnarii.

Ne rezervam dreptul de a diminua sumele rambursate clientului cu valoarea care rezulta din manipularea Produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii Produselor, in cazul returnarii produselor incomplete, cu urme de utilizare.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele:

 • contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre vanzator;
 • furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate in mod clar;
 • furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre client;
 • contractele in cazul carora clientul a solicitat în mod special vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, vanzatorul presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de catre client sau furnizeaza alte produse decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;
 • furnizarea de inregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al clientului si dupa ce acesta a confirmat că a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

De asemenea, Produsele care au fost desigilate si care nu mai prezinta eticheta originala prinsa de produs nu pot fi returnate.

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD