Poșete office cu personalitate: Cele mai frumoase genți pentru ținutele de la birou

Să lucrezi într-un mediu în care îți este impus un dress code poate fi o adevărată provocare, cel puțin pentu reprezentantele sexului frumos, care sunt nevoite să formeze fel și fel de ținute pentru a scăpa de monotonie.

carmen

Totuși, pentru ca un look să fie absolut minunat, ai nevoie de o poșetă cu personalitate, o geantă office superbă, care să te reprezinte și care să-ți scoată din anonimat orice outfit. Iar comorile YVY BAGS fix pentru acest lucru au fost create.

Descoperă cele mai frumoase poșete office, mai jos:

Geanta business

Gândită special pentru femeile moderne, care își doresc să uimească prin eleganță, poșete de tip business bag sunt perfecte pentru a fi purtate atât cu fuste creion și cămăși impecabile, dar și cu pantaloni pană și un pulover supradimensionat. Ai de ales între varianta snake skin ori cea orange, dacă îți dorești un strop de culoare.

8 (1)

Geanta supradimensionată

Dacă obișnuiești să cari tot timpul o tabletă, un laptop și o agendă uriașă, atunci ai nevoie de o poșetă supradimensionată. Spune ”DA” unui model semnat YVY BAGS și te vei îndrăgosti iremediabil. Poți opta pentru un model clasic, negru, ori pentru unul burgundy sau snake skin. Indiferent de alegerea ta, vei străluci.

44 (1)

Geanta clasică, neagră

Dacă preferi ținutele clasice, o poșetă neagră, cu un design modern, este binevenită. De aceea, îți propunem să mizezi pentru o geantă simplă, pe care o poți include atât în ținute office, cât și în unele casual chic.

22 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD