Poșete pentru Crăciun: Ce accesorii chic îți vor completa ținuta în zi de sărbătoare

Au mai rămas puțin peste zece zile până la Crăciun, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos străbat magazinele în lung și-n lat pentru a-și alege ținutele pentru seara specială. Iar pentru că orice outfit va fi completat întotdeauna de un accesoriu vedetă, noi îți propunem câteva modele chic de poșete.

144820062063630

Fie că mizezi pe o ținută elegantă, fie că alegi un outfit retro, la YVY BAGS vei găsi întotdeauna poșeta perfectă pentru a-ți completa ținutele, așa că descoperă ce modele îți recomandăm:

Poșeta roșie

Culoarea vedetă a lunii decembrie este, fără doar și poate, roșul, așa că dacă vrei să fii în ton cu tendințele, alege o poșetă din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS” în culoarea pasiunii. Simplă, dar extrem de chic, îți va completa cu brio orice outfit.

33-4

Poșeta retro

Dacă a fost invitată la o petrecere tematică ori pur și simplu adori stilul retro, spune ”DA” unui plic absolut minunat din aceeași colecție. Poți opta fie pentru un model clasic, nude, fie pentru unul într-o culoare vibrantă.

7-31

Poșetă mică

În cazul în care de Crăciun vei ieși în oraș cu prietenii ori mergi la cineva în vizită, alege o poșetă simplă, într-o culoare electrică. O astfel de comoară o poți asorta atât cu jeansi, cât și cu rochite casual, pentru un plus de feminitate.

4 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD