Poșete plic pentru party – Care sunt cele mai stylish accesorii pentru a-ți completa ținutele

Numărătoarea inversă până la sărbătorile de iarnă a început deja, iar multe dintre noi, reprezentantele sexului frumos, ne gândim deja la petrecerile ce vor urma. De aceea, ca să fii pregătită pentru sezonul de…distracție îți propunem să descoperi cele mai stylish poșete plic.

colaj 29 august

Simple sau în culori vibrante, supradimensionate sau nu, poșetele plic sunt ideale pentru a-ți completa outfit-urile, fapt pentru care e musai să investești într-un accesoriu stylish, în ton cu personalitatea ta.

Descoperă care sunt cele mai chic modele de plicuri, mai jos:

Plicurile supradimensionate

Ideale pentru femeile care preferă ținutele clasice, plicul supradimensionat poate fi purtat fie cu o rochie mulată pe trup, fie cu una midi ori chiar cu o pereche de jeansi și un top simplu. Evident, pantofii stiletto sunt nelipsiți, motiv pentru care poți miza pe unii într-o culoare electrică.

CN-mcbwn-1-new2

Plicurile de inspirație retro

Dacă vei lua parte la o petrecere cu ștaif, organizată într-un restaurant select, mizează pe un plic de inspirație retro, din colecția ”THE MORODANS FOR YVY BAGS”. Într-o culoare vibrantă ori nude, acest accesoriu este perfect pentru rochiile de seară lungi, model mermaid ori pentru fustele creion.

7 (3)

Plicurile metalizate

Vedetă ale sezonului toamnă iarnă sunt, fără îndoială, plicurile metalizate. De aceea, dacă ești o fire îndrăzneață, optează pentru un astfel de accesoriu, pe care-l poți combina cu o rochie midi, cu un croi asimetric.

YV8222-GOLD-NAPPA2

Tu ce modele de plicuri preferi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD