Poșetele, adevărate comori incomensurabile! Ce modele de genți trebuie să ai în garderobă, indiferent de sezon

Create din materiale care mai de care mai sofisticate, puse în valoare prin intermediul diferitelor culori ori texturi, poșetele sunt adevărate comori ce au proprietatea de a cuceri instant privirile femeilor. Totuși, dacă ai decis să achiziționezi o poșetă, nu trebuie să ții cont de trendurile actuale, ci e musai să optezi pentru modele care vor rezista în timp.

YV 8212 BIANCO BABYLON & NAPPA 2

Considerate a fi cele mai bune prietene ale femeilor, poșetele pot transforma instant un outfit anost într-unul spectaculos, așa că dacă îți dorești să arăți minunat indiferent de sezon, optează pentru următoarele modele de poșete:

Geanta office, întotdeauna nemuritoare

Fie că optezi pentru un model supradimensionat, fie pentru unul mai mic, o poșetă office este nelipsită din garderoba unei femei, deoarece poate fi purtată în nenumărate ocazii. De asemenea, dacă vei opta pentru un geantă mare îți vei putea transporta mai multe lucruri, printre care și agenda și laptopul.

4-(1)

Geanta casual într-o nuanță veselă

Ideală pentru femeile care iubesc piesele vestimentare în culori neutre sunt poșetele în culori vesele. Cu un design elegant și într-o nuanță ce transmite energie, acestea vor transforma rapid un outfit, indiferent că este vorba de unul casual ori unul elegant.

 28-(1)

Clutch-ul, nelipsit pentru event-urile selecte

O aniversare, o nuntă sau o ieșire cu prieteni. Indiferent de ținuta pe care o vei purta, e musai să o pui în valoare optând pentru un plic. Fie că este vorba de un model în nuanțe pastelate, cu animal print ori negru, acesta îți va conferi un plus de eleganță.

 8-(1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD