Poșetele colorate, mereu o alegere inspirată! Iată cum le porți pentru a fi o apariție glamour

Chiar dacă vremea rece îți dă bătăi de cap, nu te ascunde sub haine mult prea groase și lipsite de stil. Alege cu încredere piesele vestimentare care te reprezintă și evidențiază-le cu ajutorul poșetelor colorate.

colaj 21 nov

Office sau casual, gențile în culori vibrante de la YVY BAGS impresionează prin design-ul sofisticat, dar și prin rafinament, așa că include-le în colecția ta de comori fără să stai prea mult pe gânduri.

Descoperă cum să le porți cu stil, mai jos:

Cu o rochie din catifea

Dacă vrei să fii o apariție elegantă fie că mergi la o întâlnire, fie că ieși în oraș, investește într-o rochie de catifea, pe care o poți pune în valoare cu ajutorul unei poșete mini din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”. Simplu, dar extrem de chic.

CN-smbb-1-new-o

Cu jeansi pană

Vedetele sezonului de iarnă sunt, fără doar și poate, jeansii pană. De aceea, pune-i în valoare cu ajutorul unui pulover chic, oversized. Evident, o poșetă YVY BAGS într-o culoare vibrantă nu poate lipsi, așa că îți recomandăm modelele din colecția YVY BAGS by Carmen Negoiță.

3-1
Cu fustă creion

Elegantă și versatilă, o fustă de tip creion va putea fi purtată și seara, în oraș, cât și la birou. Accesorizeaz-o cu un pulover din cașmir și un plic de inspirație retro din colecția THE MORODAN FOR YVY BAGS și fii sigură că ținuta ta va fi mult mai hot.

7-31

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD