Poșetele cu imprimeu floral versus poșetele cu animal print! Cum și când le purtăm cu stil

Moda este pasiunea noastră, a tuturor femeilor și asta ne ocupă, de multe ori, tot timpul. Chiar dacă achizițiile noastre sunt privite drept niște investiții pe termen lung și iubim la nebunie poșetele clasice, ce impresionează prin design-ul spectaculos, gențile cu imprimeu floral ori cu animal print sunt adevărate comori, ce ne cuceresc instant.

colaj 21 iunie

Fie că ai investit într-un plic cu un astfel de imprimeu, fie că ai optat pentru o geantă supradimenstionată, învață să le porți cu stil, indiferent de modelul ales.

Clutch cu animal print versus clutch cu imprimeu floral

Dacă în urmă cu ceva timp plicurile erau ”purtabile” doar seara, acum poți să mizezi pe un astfel de accesoriu în orice moment al zilei. În timp ce un clutch cu imprimeu floral este potrivit pentru o ținută romantică, de zi, un plic cu animal print poate fi purtat seara, cu o pereche de pantaloni scurți din denim și un top.

1003-LEOPARD-HAIR-LEATHERshop

Poșetă supradimensionată cu animal print

Au cucerit iremediabil fashioniste din toate colțurile lumii, însă aceste comori, poșetele supradimensionate cu animal print, sunt ideale pentru ținutele office. De aceea, îți propunem să scapi de monotonia oferită de piesele vestimentare clasice cu ajutorul unui astfel de accesoriu.

YV8214-SARPE-MOV2

Poșete cu imprimeu floral

Mici și foarte chic, poșetele cu bandulieră cu imprimeu floral sunt perfecte pentru femeile îndrăgostite de frumos, cu firi boeme, ce-și doresc să impresioneze printr-un outfit romantic, extrem de stylish. Îndrăznește să arăți minunat. Investește într-un astfel de accesoriu.

3-(1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD