Poșetele cu imprimeuri florale, un must-have în acest sezon! Cum să le porți pentru un look fabulos

Razele soarelui sunt din ce în ce mai puternice, iar moda străzii pur și simplu capătă culoare. Nuanțe pastelate sau vibrante, imprimeuri florale sau accesorii chic – toate sunt prezente în ținutele adoptate de tinerele fashioniste, iar ultimul trend în materie de poșete este, fără doar și poate, imprimeul floral.

YV8202-NEGRU-SI-FLORI-MULTICOLORE2

Dacă până acum era musai ca o femeie să aibă cel puțin trei poșete în garderobă, o geantă office, neagră, una într-o culoare electrică și un plic chic, perfect pentru a accesoriza o ținută de ocazie, acum, creatorii de modă de peste hotare, dar și YVY Bags vă propune geanta cu imprimeu floral. Simplă și elegantă, aceasta poate accesoriza orice ținută.

Descoperă cum poți purta poșetele cu print floral, mai jos:

Cu o rochie midi… Dacă ești adepta unui stil vestimentar romantic sau adori să te joci cu nuanțele electrice, poți combina o geantă cu print floral cu o rochie midi, fie într-o culoare neutră, fie într-una vibrantă, pentru un look colour – blocking. De asemenea, pentru ca outfit-ul să fie complet, poți alege o pereche de sandale romane sau niște platforme.

YV8137-PRINT-FLORI-COLORATE2

Cu o pereche de pantaloni pană… Ca să-ți înveselești outfit-ul office poți opta pentru un clutch cu print floral. Îl poți combina cu o pereche de pantaloni pană, negri și o cămașă oversized și o pereche de pantofi stiletto. Vei obține cu siguranță un look minunat, vesel, în ton cu acest sezon cald.

YV8177-PRINT-FLORI-MULTICOLORE-NAPPA2

Cu o salopetă…Pentru un look de seară, potrivit pentru o ieșire cu prietenii la o terasă, alege o salopetă diafană, într-o culoare neutră și o poșetă cu imprimeu floral, ce va îndulci outfit-ul și îi va conferi, fără doar și poate, un aer romantic.

YV8201-NEGRU-SI-PRINT-FLORI-COLORATE2

Descoperă comori YVY Bags cu imprimeu floral, aici!

Tu cum porți geanta cu imprimeu floral?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD