Poșetele în culori vibrante, accesoriile vedetă ale sezonului! Cum le purtăm cu stil

Ultimul trend în materie de poșete sunt accesoriile vedetă în culori vibrante, motiv pentru care orice reprezentantă a sexului frumos ar trebui să opteze pentru un astfel de accesoriu. Verde sau albastru, roșu sau mov, poșetele în culori electrice aduc un stop de veselie ținutelor pentru care optezi.

mariaa1

Vara înseamnă culoare și veselie, motiv pentru care YVY Bags vă propune modele chic de poșete în culori vibrante, care nu doar că vă vor completa ținutele cu brio, însă vă vor oferi o energie aparte.

Descoperiți câteva sfaturi și reguli de purtare și nu ezitați să le includeți în garderoba voastră:

Poșetele supradimensionate în culori vibrante

Multe dintre reprezentantele sexului frumos lucrează într-un mediu în care le este impus un dress code și nu au posibilitatea de a opta pentru piesele vestimentare preferate. De aceea, pentru a scoate din anonimat ținutele anoste, vă propunem gențile office în nuanțe vibrante.

1-(1)

 

Poștele cu bandulieră în culori vibrante

Ideale pentru sezonul de vară, când obișnuiești să ieși poate mai des și ai nevoie de o poșetă mică în care să-ți ții banii și telefonul mobil, poșetele cu bandulieră semnate YVY Bags sunt ideale pentru tine. Albastre sau roz, acestea îți pot completa cu succes outfit-urile, mai ales dacă le combini cu pantaloni scurți ori rochii vaporoase.

11-(1)

Clutch-urile în culori vibrante

Dacă ai fost invitată la un eveniment cu ștaif și îți dorești să arăți minunat, un clutch în culori vibrante ori cu un imprimeu fascinant este ideală pentru tine. De aceea, îți propunem să optezi pentru un astfel de accesoriu, ce-ți va oferi o notă aparte de rafinament.

16-(1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD