Poșetele în nuanțe pământii, alternativă la gențile negre! Ce modele porți la birou

Pasionate de tot ceea ce ține de frumos, multe dintre reprezentantele sexului frumos investesc sume exorbitante în haine și accesorii, însă atunci când vine vorba de alegerea unei poșete, numeroase femei tind să opteze pentru clasica poșetă neagră.

IRI5640

Chiar dacă mergi la birou și îți este impus un dress code, nu trebuie să porți numai poșete negre, deoarece, pentru un look elegant și foarte stylish, le poți înlocui cu un model în nuanțe pământii.

Descoperă ce modele de poșete chic poți purta în locul genții negre, mai jos!

Poșetele camel, perfecte pentru un look elegant

Dacă obișnuiești să porți piese vestimentare negre, conferă ținutei tale un look aparte și optează pentru o poșetă YVY BAGS camel. Cu un design elegant și foarte chic, o astfel de geantă o poți purta atât cu pantaloni negri, dar și cu rochii ori fuste midi.

8-1

Poșetele kaki, în vogă în acest sezon

Creatorii de modă de peste hotare au inclus culoarea kaki în colecțiile lor, astfel că dacă îți dorești să fii în trend, investește într-o astfel de poșetă. O poți include în outfit-urile all black, dar și în cele colorate, căci această nuanță se potrivește cu orice.

4-11-570x700

Poșetele bluemarin, must have în toamna anului 2015

Dacă ești pasionată de stilul navy și iubești marea, ar trebui să investești într-o geantă bluemarin, pe care o poți asorta, pentru un look îndrăzneț cu o rochie ori fustă midi roșie și o cămașă albă. Vei arăta absolut minunat.

YV8206-BLUEMARIN-NAPPA1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD