Poșetele mici, must-have în această vară! Cum să le porți pentru un look de invidiat

Creatorii de modă de peste hotare au adus în atenția fashionistelor de pretudindeni poșetele mici, cu baretă, ce pot fi purtate pe umeri, iar trendul a fost adoptat imediat de celebritățile de la Hollywood, dar nu numai.

YV 8137 CICLAM NAPPA 2

Chiar dacă poșetele supradimensionate sunt practice și utile atunci când trebuie să cari numeroase lucruri după tine (foi, agende, laptop etc), pentru ieșirile în oraș ori pentru momentele în care ieși la plimbare în parc, poșetele mici sunt foarte utile.

Descoperă cele mai chic modele de comori semnate YVY Bags și include-le în garderoba ta:

Poșetele mici în culori vibrante

Fie că alegi o pereche de jeansi scurți, fie unii de tip boyfriend și o pereche de teneși, pune-ți în valoare ținuta optând pentru o poșetă mică într-o culoare electrică. Așa vei obține un look chic și, în plus, vei avea unde să-ți pui lucrurile pe care le iei după tine.

YV8137-MARSALA2-570x700

Poșetele mici cu imprimeu floral

Imprimeurile florale fac furori și în această vară, așa că dacă îți dorești un look boem și romantic, combină o poșetă mică cu o rochie lejeră, scurtă. Vei obține un outfit minunat, astfel că vei fi apreciată de cei din jur.

YV8137-PRINT-FLORI-ROSII2

Poșete mici în culori pastelate

Conferă o notă aparte ținutei tale optând pentru o poșetă în culori pastelate. Veselă și versatilă, aceasta poate fi purtată cu orice piesă vestimentară, indiferentă că este vorba despre una office ori una casual.

YV8201-CRYSTAL-PINK2

Descoperă alte comori minunate, pe www.YVYBags.ro.

Tu cum porți poșetele mici? Care este preferata ta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD