Poșetele mici, vedetele sezonului rece – sfaturi utile pentru a le include în outfit-urile tale

Gențile supradimensionate, colorate sau nu, au făcut furori de-a lungul timpului printre fashioniste de toate vârstele, însă acum, în sezonul toamnă-iarnă 2015, creatorii de modă de peste hotare au readus în tendințe poșetele mici.

colaj 13 oct

Colorate sau nu, cu forme inedite ori simple, aceste mici comori sunt perfecte pentru a-ți completa outfit-urile fie casual ori elegante.

Descoperă cum le poți include în ținutele tale, mai jos:

Cu un palton oversized

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar temperaturile din termometre au început deja să scadă. De aceea, îți propunem să investești în paltoane oversized, pe care le poți combina atât cu fuste, cât și cu jeansi. Evident, pentru un look fabulos, alege o poșetă mică într-o culoare vibrană.

12 (1)

Cu rochii tricotate

Piese vestimentare statement în sezonul rece sunt, fără îndoială, rochiile tricotate. De aceea, dacă vrei să ai un look desprins de pe catwalk, investește într-un model oversized, dintr-un material călduros, combină-l cu un trench și cu o poșetă mică din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”.

CN-smyn-1-new

Cu leggings

Din piele sau nu, aceștia sunt la modă în toamna anului 2015. Optează pentru un model care să-ți vină până la gleznă, adaugă u top lung și un cardigan supradimensionat și fii sigură că vei arăta minunat. Pentru ca outfit-ul să fie complet, alege o poșetă mică nude.

4 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD