Poșetele negre, esențiale în garderoba unei femei! Cu ce le asortezi pentru un look fabulos

Un outfit de invidiat, fie că este vorba de unul casual ori unul office, va fi întotdeauna completat de o poșetă chic, cu un design elegant. De aceea, chiar dacă tendințele în modă variază și sunt diversificate, o poșetă neagră este esențială în garderoba unei femei, deoarece oferă o notă aparte de rafinament.

colaj duminica31

Un simplu clutch ori o geantă cu bandulieră, o poșetă supradimensionată casual ori una office, cu un aer sofisticat…Toate sunt nelipsite din colecția de comori a unei femei, deoarece acestea nu sunt doar utile, potrivite pentru a-ți transporta lucrurile, ci și pentru că sunt ușor de asortat, fiind potrivite pentru un look atât office, cât și pentru unul casual.

Descoperă cum poți purta poșetele negre cu stil, mai jos:

Pentru un look rock – Chiar dacă este vară, există numeroase tinere care adoră stilul rock. De aceea, YVY BAGS îți propune o poșetă chic, cu bandulieră, ce îți va conferi un look stylish și glam. Mai mult de atât, o poți asorta într-o cămașă în carouri și o pereche de jeansi scurți.

MG_0638asite

Pentru un look office – Dacă lucrezi într-o corporație și îți sunt impuse niște reguli clare privind vestimentația, completează-ți outfit-urile cu o poșetă supradimensionată YVY BAGS. Fie că o combini cu o rochie simplă, cu o fustă midi ori o pereche de pantaloni, fii sigură că vei arăta minunat.

13-1-570x700

Pentru un look de party – Dacă ești adepta culorilor vesele, pe care le combini cu nuanțe monocrome, alege un clutch semnat YVY BAGS. Elegant și versatil, acesta îți va completa cu brio orice outfit, așa că nu ezita să-l alegi.

16-1-570x700

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD