Poșetele negre, mereu o alegere inspirată! Cum le porți pentru a fi o apariție de invidiat

Nelipsite din colecția de comori ale unei femei sunt, fără doar și poate, poșetele negre. Mini sau supradimensionate, acestea îți pot tranforma radical orice outfit și mai ales te pot salva atunci când ești în pană de idei.

colaj 24 octombrie

Fie că stilul tău vestimentar este unul casual ori elegant, optează pentru o poșetă neagră, pe care o poți purta cu stil în orice moment al zilei.

Inspiră-te din ideile noastre și fii o apariție chic în orice moment:

Poșeta neagră supradimensionată

Fie că lucrezi într-un mediu office, în care îți este impus un dress code, fie că preferi poșetele mari pentru că obișnuiești să cari multe lucruri după tine, alege o poșetă supradimensionată YVY BAGS. Poart-o cu un costum deux piece și pantofi stiletto ori cu o rochie midi.

41-13

Poșeta neagră mini

Pentru ținutele sporty chic îți recomandă să alegi o poșetă mini neagră, pe care o poți accesoriza atât cu jeansi și un pulover chic, cât și cu o rochie ori cu o fustă scurtă. Evident, bocancii sunt nelipsiți dacă îți dorești un look uber chic

5-1

Plicul supradimensionat

Dacă obișnuiești să ieși în oraș frecvent și vrei să fii o apariție de invidiat, alege cu încredere un clutch supradimensionat. Simplu și extrem de elegant, un astfel de accesoriu îți va conferi un plus de rafinament.

5 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD