Poșetele negre, secretul unei ținute elegante! Ce modele sunt must-have în garderoba unei femei

Creatorii de modă de peste hotare aduc, în fiecare sezon, în atenția fashionistelor de pretutindeni, nu doar piese vestimentare chic, croiuri ori imprimeuri, ci și culori în vogă, pe baza cărora sunt realizate outfit-urile. Totuși, indiferent de sezon, negrul a fost întotdeauna în vogă, motiv pentru care poșetă clasică, neagră este esențială.

colaj 11 iulie

Chiar dacă stilul tău vestimentar este unul boem și iubești culori pastelate, o poșetă neagră supradimensionată ori un clutch negru este esențial în garderoba, deoarece te va ”salva” de multe ori.

Descoperă ce modele de poșete negre sunt în vogă și cum poți să le porți mai jos:

 Poșetă neagră cu bandulieră

Fie că porți o rochie din denim, fie că alegi o pereche de pantaloni scurți și un top, o poșetă chic îți va completa cu succes outfit-ul, motiv pentru care îți propunem să optezi pentru o geantă cu nandulieră neagră. Simplă, dar extrem de chic, aceasta te va ajuta să ai un look de invidiat.

MG_0638asite

Poșetă neagră supradimensionată

Perfectă pentru ținutele office, dar și utilă pentru a-ți transporta lucrurile (agendă, laptop, tabletă), poșeta neagră supradimensionată este ideală pentru tine. Poți opta fie pentru un model clasic, fie pentru un model elegant, a cărei piele este texturată.

15-1

Clutch-ul negru

O ținută elegantă, de ocazie va fi întotdeauna completată cu succes de un clutch negru, ce va oferi o notă de rafinament și aer sofisticat. De aceea, îți propunem să investești într-un astfel de accesoriu, pe care-l vei putea purta cu succes, atât la ținutele de ocazie, cât și la ieșirile în oraș cu prietenii.

1003 BLACK  LACE LEATHER

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD