Poșetele nude, accesoriile vedetă ale sezonul cald! Cum le purtăm pentru un look superb

Îndrăgostite iremediabil de frumos, multe dintre femei, indiferent de vârstă, investesc sume exorbitante în pantofi și haine, însă de departe, cele mai îndrăgite accesorii sunt, fără îndoială, poșetele.

m

Pictate în culori vibrante, ce emană energie și puse în valoare printr-un design inedit, gențile sunt adevărate bijuterii, însă pe lângă modele clasice, negre, în vogă, în această vară, sunt poșetele nude.

Descoperă ce modele sunt în trend și învață cum să le porți în acest sezon:

Poșete nude pentru un look casual

În cazul în care stilul tău vestimentar poate fi descris a fi unul casual, poți opta pentru o geantă supradimensionată într-o nuanță nude, pe care o poți combina cu brio cu o rochie scurtă din bumbac ori in. De asemenea, pentru un look de invidiat, combin-o cu o pereche de sandale gladiator, care sunt foarte în vogă.

1

Poșete nude pentru un look office

Dacă te-ai plictisit de piesele vestimentare negre și îți dorești să le conferi o notă aparte de eleganță, alege cu încredere o poșetă nude. Combin-o cu o rochie A-line și o pereche de pantofi stilettos și fii sigură că vei arăta minunat.

YV8170 ROZE SAFIANO SI SARPE NAPPA1

Poșete nude pentru un look elegant

Alegerea unei rochii potrivite pentru un party poate fi o misiune dificilă ținând cont de numeroasele modele pe care le găsești în magazine, însă indiferent de rochia aleasă, conferă-i o notă aparte de eleganță optând pentru o poșetă plic extrem de chic.

YV8177 CRYSTAL PINK NAPPA 1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD