Poșetele nude versus poșetele în culori vibrante! Pe care le alegem și cum le purtăm cu stil

Pasionate de frumos, noi, femeile, avem tendința să investim sume considerabile în accesorii, deoarece acestea au posibilitatea de a transforma radical ținutele. De la coliere statement și alte bijuterii, la pantofi minunați și poșete superbe, toate ne fac să ne simțim mai frumoase și mai elegante, însă alegerea itemului dorit este o misiune grea, mai ales în ceea ce privește gențile.

YV 8142 SABBLA ANACONDA SLALAOM 1

Deși multe dintre noi avem cel puțin o geantă neagră în garderobă, tendințele actuale au adus în atenția noastră poșete chic, create din fel și fel de materiale, ce impresionează fie prin design, fie prin culoare. Iar printre acestea se numără, fără îndoială, atât poșetele nude, cât și cele în culori vibrante. Pe care le alegem? Ei bine, este o întrebare dificilă, însă noi vă propunem să optați ambele, căci sunt extrem de utile.

Descoperă cum le poți purta, mai jos:

Pentru un look casual: Fie că îți dorești să ieși în parc, fie că ieși în oraș cu prietenii, o poșetă într-o nuanță nude te va ajuta să arăți minunat. Totuși, dacă optezi pentru piese vestimentare monocrome, le poți pune în valoare optând pentru o geantă cu bandulieră într-o culoare vibrantă.

7-(1)

Pentru un look office: Dacă ești adepta rochiilor pentru a alcătui ținute office, alege cu încredere o poșetă supradimensionată nude, care este foarte versatilă, putând fi asortată cu orice, indiferent că este vorba de o piesă vestimentară într-o culoare vibrantă ori una cu imprimeu.

YV8196 NUDE BIZON 2

Pentru un look elegant: Deși ai fi tentată să optezi pentru un plic într-o nuanță nude, dacă îți dorești un outfit excentric, spune ”DA” unui clutch cu animal print într-o culoare vibrantă. Pur și simplu vei fi încântată.

YV8222 PURPLE SNAKE NAPPA  ( YVY BAGS SPECIAL EVENT LIMITED EDITION, PLICURI DE SEARA)2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD