Poșetele roșii – accesoriile vedetă ale Crăciunului! Cum le porți cu stil

Au mai rămas doar șapte zile până la Crăciun, iar pregătirile sunt în toi. De aceea, dacă ai fost invitată la o petrecere și îți dorești să strălucești, optează cu încredere pentru o poșetă YVY BAGS în culoare pasiunii.

christmas-red-prom-dress-3

Simplă, elegantă și extrem de rafinată, o astfel de comoară îți va completa cu brio orice outfit, fie vorba despre o ținută casual ori despre una deosebit de elegantă și, mai mult de atât, îți va conferi un plus de feminitate, așa că îndrăznește să alegi un accesoriu YVY BAGS.

Descoperă ce modele sunt perfecte pentru Crăciun și cum le poți purta, mai jos:

 Plic retro roșu

Dacă ai fost invitată la o petrecere cu ștaif ori ieși la un restaurant, alege cu încredere un plic din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”. În culoarea pasiunii și cu un design retro, un astfel de accesoriu îți va scoate din anonimat orice outfit, așa că îndrăznește să-l incluzi în colecția ta de comori.

10-3

Geantă mini roșie

Vedetă a sezonului rece, geanta mini este un accesoriu deosebit de chic. De aceea, dacă ieși în oraș cu prietenii ori petreci Crăciunul într-un club, mizează pe o poșetă simplă, de culoare roșie. Va conferi un aer aparte ținutei tale.

11-1

Plicurile nude

Dacă nu ești adepta culorilor îndrăznețe și îți dorești un look natural, optează pentru un clutch într-o nuanță de roz pudrat. De asemenea, poți alege accesorii cu animal print. Sunt în vogă, foarte îndrăznețe și-ți pot completa cu brio orice outfit.

6-3

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD