Poșetele smart bag, esențiale pentru femeile moderne! De ce să le porți

Printre cele mai importante accesorii ale unei femei sunt, fără îndoială, gențile. Confecționate din materiale textile ori din piele, acestea sunt deosebit de utile, căci te ajută să depozitezi numeroase lucruri în ele, dar și foarte chic, căci completează cu succes orice ținută. Totuși, acum, creatorii de modă de peste hotare, dar și YVY Bags vă propune gențile smart bag, potrivite pentru femeile moderne.

yvy

Cu un design inedit și în culori spectaculoase, fie pastelate, fie vibrante, YVY Bags vă pune la dispoziție cele mai stylish modele de poșete, mai ales că indiferent de modelul ales, puteți opta pentru sistemul de smart bag, ce constă în aplicarea unui încărcător potrivit pentru telefon, tabletă și lumină LED pentru a vă găsi cu ușurință lucrurile.

Multe dintre femeile moderne, care își împart timpul între serviciu și familie, rămân deseori fără baterie la mobil ori tabletă, poșetele smart bag vin în întâmpinarea acestora, deoarece vă vor oferi posibilitatea de a vă încărca gadgeturile în orice moment al zilei.

Mai mult de atât, alegând o astfel de poșetă nu veți mai fi nevoite să cotrobăiți minute în șir pentru a vă căuta rujul, deoarece lumina LED vă va ajuta să găsiți mai repede lucrurile, indiferent că este vorba de pudră, ruj ori șervețele.

Un alt atribut al genților smart bag semnate YVY Bags este faptul că vă puteți alege modelul de poșetă. Astfel, poți opta pentru conceptul de smart bag indiferent dacă alegi o geantă casual, cât și una elegantă, potrivită pentru o ținută office.

Descoperă colecția de poșete YVY Bags, aici.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD