Poșetele supradimensionate, dedicate femeilor ocupate! Cum le porți cu stil

Tendințele în materie de modă se schimbă de la sezon la sezon, chiar și în materie de accesorii, însă poșetele supradimensionate vor fi mereu în vogă. Încăpătoare, versatile și ușor de purtat, astfel de poșete te vor ajuta să arăți mereu bine și, mai ales, să-ți cari lucrurile de care ai nevoie la tine mereu.

colaj 11 ian


Descoperă cum poți purta cu stil astfel de accesorii ultra stylish, dar și ce modele se poartă, mai jos:

Poșeta supradimensionată roșie

Dacă obișnuiești să lucrezi într-un mediu office, iar în garderoba ta se regăsesc numeroase piese vestimentare în culori monocrome, investește într-o poșetă roșie, ce-ți va scoate din anonimat orice outfit. Poart-o cu rochii midi ori cu fuste de tip creion și cămăși superbe și fii sigură că vei arăta bine.

YV8204-ROSU-NAPPA1

Poșeta supradimensionată nude

Nuanțele nude au fost în vogă și vor continua să rămână, însă dacă ți se par prea simplă această culoare, alege un model de poșetă snake skin. Elegantă, modernă și ultra feminină, o comoară de acest gen îți va conferi un plus de rafinament. Combin-o cu un deux piece bleumarin ori negru și vei magnetiza privirile celor din jur.

44 (1)

Poșetă supradimensionată verde

Printre culorile care se poartă în acest sezon este verdele, motiv pentru care îți propunem să optezi pentru o poșetă simplă, supradimensionată, pe care o poți purta chiar și cu jeansi. Alege un astfel de accesoriu și în funcție de creativitatea de moment combină-l cu o rochie de tip cămașă ori cu jeansi și tricou.

41-13

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD