Poșetele supradimensionate, întotdeauna în vogă! Cum să le porți cu stil

Femeile de toate vârstele și din toate colțurile lumii iubesc shopping-ul, căci pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, acesta a devenit un sport. Totuși, pe lângă haine, accesorii ori pantofi, gențile sunt preferate.

YV 8204 ROSA LED NAPPA 3

În culori vibrante ori neutre, cu imprimeuri chic ori simple, poșetele îți pot completa orice ținută, conferindu-ți un look stylish, însă, în același timp sunt utile, fiind considerate adevărate case. De aceea, gențile supradimensionate au fost și vor rămâne mereu în vogă.

YVY Bags îți pune la dispoziție numeroase modele de poșete XXL, potrivite pentru un look fabulos. Descoperă cum să le porți și include-le în garderoba ta.

Poșete supradimensionate în culori neutre

Dacă lucrezi într-un mediu în care îți este impus un dress code ori iubești lucrurile simple, elegante și în culori neutre, optează pentru o poșetă YVY Bags. Cu un design elegant și foarte chic, gențile YVY Bags în culori neutre îți pot completa orice outfit, indiferent că optezi pentru o rochie simplă ori un deux-pieces elegant.

5-2-570x700-smart bag

Poșete supradimensionate în culori pastelate

Fie că obișnuiești să-ți cari laptopul după tine, fie că ai numeroase lucru (agenda, trusă de machiaj, caiete, plover etc), o geantă supradimensionată va fi întotdeauna o alegere potrivită. Totuși, pentru a-ți îndulci outfit-ul, optează pentru un model chic, în culori pastelate. Sunt foare în vogă în această vară.

2-(1)

Poșetele supradimensionate în nuanțe vibrante

Pentru un look foarte vesel și cool, YVY Bags îți propune poșetele supradimensionate în culori vibrante, ce te vor ajuta să-ți transformi ținuta aparent simplă într-una absolut minunată. De asemenea, poți opta și pentru un model cu imprimeu cu fluturi. Vei fi încântată.

YV8170 MARSALA SI SARPE NAPPA 2

Tu cum porți gențile supradimensionate?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD