Pregătește-te din timp de primăvară! Trei modele de poșete pe care trebuie să le ai în garderobă

Vremea caldă din ultimele zile ne-a determinat să ne gândim, fără doar și poate, la primăvară, dar și la tendințele acestui sezon, așa că dacă îți dorești să fii în pas cu moda îți propunem să incluzi în garderoba ta trei modele de poșete.

colaj 14 ian

Versatile și extrem de chic, poșetele YVY BAGS se fac remarcate prin design-ul spectaculos și modern, dar și prin calitatea excelentă. În plus, aceste comori îți vor completa cu brio orice outfit, așa că descoperă care sunt modelele de genți pe care trebuie să le ai în garderobă.

Geanta servietă (business)

Perfectă pentru birou, dar nu numai, o poșetă de tip business bag îți poate completa cu brio atât un outfit office, cât și unul casual. Poart-o fie cu un costum deux piece, pentru un plus de eleganță ori cu o fustă midi și niște pantofi chic, dacă îți dorești un look casual.

8 (1)

Geantă mini

Esențială în garderoba femeilor care sunt îndrăgostite de stilul vestimentar sporty chic, geanta mini îți poate completa cu succes un outfit stylish. Combinată cu jeansi ori cu pantaloni baggy, rochii ori fuste scurte, o astfel de poșetă îți va conferi un plus de feminitate și rafinament, așa că îndrăznește să strălucești.

2-1

Geantă casual supradimensionată

Dacă obișnuiești să cari după tine o mulțime de lucruri și ai nevoie de o poșetă supradimensionată investește într-un model clasic, într-o culoare neutră și o vei putea purta atât cu ținute sporty, cât și cu unele office.

41-13

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD