Profită de promoțiile YVY BAGS! Alege-ți poșeta preferată și completează-ți ținutele cu stil

Luna iulie a adus o surpriză minunată pentru toate pasionatele de frumos, căci YVY Bags a lansat o campanie de promoții. Astfel, în perioada 8-31 iulie 2015, aveți posibilitatea de a vă achiziționa poșeta preferată cu preț redus.

albertina_ionescu_20131009_1982

Culori pastelate sau vibrante? Genți office ori casual? Descoperă ce modele de poșete găsești la preț redus și nu mai sta pe gânduri. Alege-ți accesoriul favorit și completează-ți ținutele.

Poșetele în culori pastelate

Accesoriile vedetă ale acestui sezon sunt piesele vestimentare în culori pastelate, însă dacă ești adepta culorilor neutre, o geantă roz prăfuit, bleu ciel ori galben pai te va ajuta să-ți transformi outfit-ul aparent anost într-unul spectaculos.

28-(1)

Poșete supradimensionate

Esențiale în garderoba femeilor moderne, care își petrec mult timp la birou sunt poșetele supradimensionate. În culori vesele sau nu, acum ai posibilitatea de a-ți îmbogăți comoara de accesorii statement cu o piesă semnată YVY BAGS.

3-(1)

Poșete din colecția de lux Albertine’s for YVY BAGS

Perfecte pentru evenimentele cu ștaif la care iei parte sunt, fără doar și poate, poșetele din colecția Albertine’s for YVY BAGS. Cu imprimeu deosebit sau în culori calde, acestea au posibilitatea de a conferi un plus de eleganță ținutei tale.

albertina_ionescu_20131009_0265

Nu mai sta pe gânduri nicio secundă! Comandă-ți chiar acum poșeta preferată semnată YVY Bags, căci au mai rămas 16 zile în care poți achiziționa o geantă superbă cu preț redus.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD