Profită din plin de vacanța la mare! Ce lucruri trebuie să nu-ți lipsească din geantă

Chiar dacă uneori ne joacă feste și nu-și face simțită prezența, soarele ne răsfață cu raze strălucitoare, așa că o escapadă la mare este binevenită într-un weekend. De aceea, ca să te bucuri din plin de momentele de relaxare, pregătește-te din timp și asigură-te că ai tot ce-ți trebuie la tine.

$_32

Indiferent că este vorba de doar câteva zile petrecute la malul mării ori un concediu adevărat, trebuie să ai în geantă câteva lucruri utile, care te vor ajuta să te bucuri de vacanța petrecută alături de cei dragi.

Așadar, descoperă ce lucruri sunt nelipsite din geantă atunci când pleci la mare:

Cremă cu factor de protecție UV și ochelari de soare

Ca să te bucuri din plin de momentele petrecute la plajă protejează-ți pielea. Alege o cremă cu factor de protecție ridicat, ce va preveni arsurile și efectele dăunătoare ale razelor UV. Așadar, fie că ai pielea sensibilă, fie că nu alege un produs cu factor de protecție ridicat, SPF 25-50. De asemenea, nu-ți uita nici ochelarii de soare acasă.

Cartea sau revista preferată

Oricât de mult îți dorești să te relaxezi la un moment dat te vei plictisi să stai la soare fără să faci nimic, așa că ia cu tine cartea sau revista preferată. Te vei bucura să le răsfoiești într-un mediu atât de plăcut și, în plus, nu vei simți că pierzi vremea.

Prosopul de plajă și costum de baie

O vacanță la mare este momentul perfect pentru a-ți etala silueta, așa că nu lăsa pe ultima sută de metri alegerea costumului de baie. De asemenea, trebuie să ai și un prosop de plaj, așa că asigură-te că nu le vei uita acasă.

Bani cash și carduri

Dacă ești obișnuit să folosești cardurile pentru a-ți plăti cumpărăturile, asigură-te că ai la tine și o sumă de bani cash. Există numeroase locuri în care nu vei putea să plătești cu cardul, așa că nu risca să ai parte de surprize neplăcute.

Oricare ar fi destinația ta, nu uita că în geantă trebuie să ai și o mică trusă medicală cu pansamente, pastile pentru dureri, antibiotice, vitamine, medicamente specifice dacă suferi de vreo boală, dar și încărcătorul pentru telefon/tabletă, laptop. De asemenea, nu uita de pălărie și șlapi și fii sigură că vei avea o vacanță pe cinste.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD