Promoțiile YVY BAGS, pe ultima sută de metri! Descoperă cele mai frumoase poșete pe care trebuie să le ai

Pictate în culori vesele, ce conferă un aer fresh fiecărui outfit pe care îl completează, poșetele YVY BAGS impresionează prin nota de eleganță și prețiozitate pe care o conferă oricărei reprezentante a sexului frumos. De aceea, dacă îți dorești un accesoriu comoară îți propunem să profiți din plin de perioada de promoții.maria violeta

Doar nouă zile au mai rămas pentru a-ți achiziționa poșeta preferată semnată YVY BAGS cu preț redus, motiv pentru care îți recomandăm să te grăbești și să investești într-o poșetă statement, pe care o poți purta în nenumărate ocazii.

Descoperă cele mai frumoase modele de genți YVY BAGS și alege-ți preferatul:

Geanțile Albertine’ for YVY BAGS

Cu un design superb și pictate în culori deosebite, ce conferă un aer fresh și romantic, poșetele din colecția Albertine’s for YVY BAGS sunt extrem de versatile, putând fi purtate și în combinație cu piese vestimentare casual, cât și cu unele elegante.

1003 BLACK LACE LEATHER

Gențile YVY BAGS în culori vibrante

Achiziționarea unei poșete este, de multe ori, considerată o investiție supremă, motiv pentru care ori de câte ori ți-ai cumpărat o poșetă ai optat pentru un model clasic, negru ori maron, acum este momentul să optezi pentru un accesoriu colorat. Îți va conferi un plus de energie și te va ajuta să scoți din anonimat ținutele anoste.

23-(1)

Gențile YVY BAGS cu bandulieră

Esențiale pentru ieșirile cu prietenii, gențile cu bandulieră te ajută să-ți pui în valoare piesele vestimentare pentru care optezi. De aceea, îți propunem să optezi pentru un model într-o culoare veselă, care îți va transforma radical look-ul.

14-(1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD