Reguli esențiale pentru un look chic! Cu ce modele de poșete îți accesorizezi jeansii boyfriend

Adorați de celebritățile de peste hotare încă de acum doi ani, jeansii boyfriend, fie ei presăpălați sau închiși la culoare, rupți sau nu, au făcut furori printre fashionistele de toate vârstele. Și sunt în vogă și acum, fapt pentru care dacă îți dorești un look chic îi poți purta în orice moment.

colaj 21 octombrie

Fie că ești o fire romantică, fie că ești îndrăzneață, există numeroase modele de jeansi boyfriend care răspund gusturilor tale, de aceea ori de câte ori nu știi ce să porți și îți dorești să arăți bine, poartă cu încredere o astfel de piesă vestimentară

Descoperă cu ce modele de poșete îi poți accesoriza, mai jos:

Cu poșete mici colorate

Dacă ești o fashionistă înnăscută și îți dorești un look care să magnetizeze privirile celor din jur, poartă cu încredere o pereche de jeansi boyfriend cu o poșetă mică, foarte colorată, din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”. Evident, pentru un aer elegant, asortează un trench oversized.

28-1

Cu un rucsac

Fie că optezi pentru un model clasic, negru ori pentru unul într-o culoare vibrantă, fii sigură că vei arăta bine. Așadar, combină un tricou simplu ori cu un mesaj cu jeansi boyfriend, adaugă un cardigan și niște bocanci și vei arăta fantastic.

15-1

Cu o poșetă supradimensionată

Dacă ești îndrăgostită iremediabil de poșetele mari, ei bine, îți poți completa outfit-ul în care ai inclus jeansii boyfriend, fie cu o poșetă casual, dar supradimensionată, fie cu un bucket bag. E simplu, elegant și foarte util. Evident, poți alege un model într-o culoare vibrantă.

5-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD