Rochia din piele, perfectă pentru party! Cu ce poșete o accesorizezi pentru un look glam

Rochia din piele ori leather dress așa cum este denumită de către designerii de peste hotare este o adevărată comoară vestimentară, căci te poate scoate din anonimat în orice moment al zilei, fie că este o simplă ieșire cu prietenii, fie că este vorba de un event cu ștaif.

colaj 3 octombrie

Scurtă sau midi, dreaptă sau A-line, o astfel de piesă vestimentară te poate ajuta să arăți minunat oricând, însă e musai pentru ce model să optezi și, mai ales, să știi cu ce poșete o poți purta:

Rochia din piele A-line

Perfectă pentru zilele în care mergi la birou și îți dorești un outfit puțin mai…altfel, o rochie din piele A-line te poate ajuta să arăți bine. Poart-o cu un cardigan și o pereche de botine, iar pentru ca ținuta să fie completă, alege cu încredere o poșetă supradimensionată semnată YVY BAGS.

41-13

Rochia din piele cu mâneci lungi

Ideală pentru un party, rochia din piele cu mâneci lungi, model tube, este perfectă pentru a-ți evidenția silueta perfectă, iar pentru un look cu adevărat wow, combin-o cu o poșetă plic. Simplă, dar foarte chic, aceasta îți va scoate din anonimat ținuta.

1001-GREY-BROWN-SNAKE-PRINT-LEATHERshop3

Rochia din piele în culoare vibrantă

Roșie sau burgundy, o astfel de creație vestimentară este perfectă pentru evenimentele cu ștaif la care iei parte. Poart-o, însă, cu o poșetă plic fie nude, fie neagră. Evident, pantofii stiletto nu trebuie să-ți lipsească.

 10-3

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD