Rucsac pastel – cel mai stylish accesoriu al sezonului

Orice femeie pasionata de frumos poate fi considerata un adevarat cameleon, intrucât stilul vestimentar este unul complex. Sunt momente in care prefera pantofi cu tocuri inalte si rochii sofisticate, alteori n-ar iesi din bocanci si pantaloni badgy, iar alteori tenisi si accesoriile sporty, printre care si un rucsac pastel sunt preferate.

rucsac pastel

                                           Carmen Negoita poarta un rucsac realizat in colaborare cu YVY BAGS

Considerat cel mai stylish accesoriu al sezonului de multe reprezentante ale sexului frumos, un rucsac pastel este versatil, putând fi purtat in numeroase moduri. Iar in colectia primavara vara 2016 ce a fost realizata in colaborare cu blogger-ita Negoita, dar si in cea YVY BAGS se regasesc mai multe modele de posete sporty, pe care le vei indragi cu siguranta.

rucsac cn

                                 Carmen Negoita poarta un rucsac realizat in colaborare cu YVY BAGS

Descopera cum poti purta un rucsac pastel, dar si care sunt modelele preferate de fashioniste, mai jos:

  • Rucsac pastel pentru un look smart casual

Una dintre cele mai stylish combinatii ale momentului este, fara doar si poate, rucsacul rose, fapt pentru care YVY BAGS iti propune sa investesti intr-un astfel de accesoriu. Il poti purta cu o rochie A-line sau, pentru ca denimul este in voga, poti miza pe o rochie simpla. Evident o pereche de sneakers sunt nelipsiti.

rusac pastel

                                            CN BIG BACKPACK PINK NAPPA TEXTURED
  • Rucsac pastel pentru un look office

Daca lucrezi intr-un mediu in care iti este impus un dress code, alege accesorii stylish, ce-ti pot transforma radical tinutele. Spune ”DA” unei genti blue serenity si poart-o cu o fusta midi alba si cu niste sandale metalizate. Se bucura de aprecierea fashionistelor de pretutindeni si vei arata si tu minunat.

rucsac pastel

                                                           YV8223 VELATO NAPPA
  • Rucsac pastel pentru un look sporty

Pentru momentele in care tot ce iti doresti este doar sa te plimbi, mizeaza pe un rucsac YVY BAGS intr-o nuanta pastel si combina-l cu o rochie chic si niste tenisi. Evident, daca vremea e mohorâta, ”adauga” o geaca din piele. Vei obtine un look cu adevarat ”wow”.

rucsac paste, posete primavara YVY BAGS, genti primavara, genti dama, Carmen Negoita, rucsac rose, rucsac blue serenity

                                                       YV8223 BARBIE BAPPA 2016
 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD