Rucsacul, o adevărată comoară! Cum îl porți cu stil în acest sezon

Versatil, extrem de chic și ușor de asortat în orice moment, rucsacul este un accesoriu ce îți poate scoate din anonimat orice outfit, dacă știi cum să-l porți și mai ales cu ce piese vestimentare îl poți asorta pentru un look absolut stylish.

colaj 1 ian


Fie că ești adeptata unui stil vestimentar elegant sau casual, un rucsac este nelipsit din garderoba ta, căci te va salva de nenumărate ori atunci când nu vei știi ce să porți.
Descoperă cum poți asorta un rucsac pentru a obține un look cu adevărat stylish, mai jos!

Cu o fustă midi – Dacă ești adepta unui stil smart casual, o fustă midi nu-ți poate lipsi din garderobă. Cu un imprimeu chic sau într-o culoare superbă, o astfel de piesă vestimentară poate fi combinată cu un pulover subțire și o pereche de sneakers. Evident, un rucsac într-o culoare vibrantă este nelispit.

13-1

Cu jeansi
– Cea mai simplă modalitate de a purta un rucsac este să-l asortezi cu o pereche de jeansi pană ori cu unii de tip boyfriend. Evident, pentru a te bucura de un aer stylish și ultra feminin optează pentru o capă fancy, iar rucsacul e musai să fie într-o culoare deosebită.

15-1
Cu o rochie – Dacă ești adepta ținutelor smart casual feminine și adori să porți rochii, optează cu încredere pentru o creație oversized, pe care o poți pune în valoare cu ajutorul unor bocanci chic, dar și cu ajutorul unui rucsac negru.

14-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD