Rucsacul, un accesoriu must have în acest sezon – Cum îl porți pentru un look stylish

Creatorii de modă de peste hotare au stabilit deja trendurile pentru sezonul rece, iar printre accesoriile în vogă în această iarnă se numără rucsacurile. Extrem de simple și versatile, acestea îți pot scoate din anonimat orice outfit.

CARMEN RUCSAC

În culori vibrante ori cu clasice, un astfel de accesoriu este perfect pentru momentele în care îți dorești un look casual, dar și atunci când vrei să impresionezi cu o ținută sporty chic, care este, de asemenea, în vogă.

Descoperă cum poți purta un rucsac, mai jos:

Cu o pereche de jeansi boyfriend

Cea mai simplă combinație la care poți apela în această iarnă este să optezi pentru o pereche de jeansi boyfriend, pe care îi poți pune în valoare cu ajutorul unui pulover oversized. Spune ”DA” și unui palton midi camel și un rucsac YVY BAGS în aceeași nuanță și vei arăta fabulos.

17-1

Cu o fustă midi

Pentru momentele în care vrei să fii apariție elegantă, dar îți dorești și confort, poartă o fustă midi din piele, pe care o poți combina cu o cămașă ori un top simplu și un rucsac într-o nuanță vibrantă. Fii sigură că vei arăta minunat.

13-1

Cu rochie tricotată

Scurtă sau midi, o rochie tricotată este perfectă pentru sezonul rece, când temperaturile au scăzut drastic. De aceea, îți propunem s-o combini cu niște botine ori bocanci și cu un rucsac negru. Vei obține un look absolut minunat.

14-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD