Secretele unui outfit reușit: Ce poșete sunt nelipsite din garderobă în sezonul rece

Ca să fii o apariție de invidiat în fiecare zi nu trebuie să cheltui sume exorbitante pe haine, ci trebuie să fii creativă și să îmbini piesele vestimentare, să te ”joci” cu machiajul și coafura și, mai ales, să știi ce accesorii să alegi pentru a-ți completa outfit-urile. De aceea, cea mai simplă metodă pentru a fii o apariție de invidiat este să mizezi pe poșete.

colaj 3 nov

Casual sau elegante, în culori neutre sau vibrante, acestea îți pot completa cu brio ținutele chic, așa că descoperă ce modele de poșete sunt în vogă în sezonul rece și poartă-le cu încredere.

Business bag

Elegantă și deosebit de chic, o poșetă business bag este perfectă pentru femeile care lucrează într-un mediu în care le este impus un dress code. Mai mult de atât, acestea pot fi incluse și în ținutele casual, cât și în cele elegante, perfecte pentru birou.

8 (1)

Poșetele mici

Adevărate comori pentru fashionistele care preferă ținutele sporty chic, poșetele mici sunt perfecte pentru a-ți transforma radical ținutele. De aceea, dacă vrei să conferi un aer ultra feminin și stylish outfit-urilor tale, alege o poșetă colorată. Roșie, verde, roz sau nude, toate sunt în vogă în acest sezon, așa că poartă-le cu brio.

2-1

Rucsacul

Util, versatil și extrem de chic, un rucsac nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în sezonul rece. Poartă-l atât cu ținute sporty chic, cât și cu unele elegante și te vei bucura de un look cu adevărat stylish.

15-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD