Secretele unui outfit reușit pentru Revelion – sfaturi utile de asortare a poșetei cu ținuta aleasă

A mai rămas doar o zi până când 2015 se va încheia, așa că dacă ți-ai ales deja ținuta pentru petrecerea dintre noaptea dintre ani, asigură-te că vei fi o apariție de invidiat ținând cont de câteva reguli simple atunci când îți alegi poșeta care îți va completa outfit-ul.

colaj 3 dec

Fie că vei petrece noaptea dintre ani la un restaurant cu ștaif, la munte, într-o cabană ori vei fi plecată din țară, vei avea nevoie de o poșetă chic, așa că ia aminte sfaturile următoare:

  • Dacă ai ales o rochie nude…poartă un clutch într-o culoare vibrantă, ce-ți va transforma radical outfit-ul. Alege o poșetă plic de inspirație retro ori unul simplu, ce-ți va completa cu brio outfit-ul.

7-31

  • Dacă ai ales o rochie cu paiete….optează pentru un clutch metalizat. Simplu, dar extrem de chic, un astfel de accesoriu îți va conferi un plus de feminitate și îți va îndulci outfit-ul. Așadar, îndrăznește să fii o apariție de invidiat.

44-1

  • Dacă ai ales o salopetă….spune ”DA” unui clutch în culoarea pasiunii. Evident, pentru ca outfit-ul să fie cu adevărat stylish, alege fie o pereche de pantofi stiletto, fie niște sandale cu barete metalizate.

3-1

 

  • Dacă ai ales o rochie casual.…și îți petreci revelionul la munte ori la niște prieteni, alege o poșetă mică, din colecția THE MORODAN FOR YVY BAGS. E simplă, versatilă, iar dacă vei opta pentru un model colorat vei obține un look ultra feminin.

2-1 12-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD