Secretul unui look de invidiat sau nu!? Află dacă se mai poartă geanta asortată la pantofi

Adevărate comori vestimentare sunt, deopotrivă, poșetele chic, ce impresionează prin design-ul elegant și prin culorile vibrante, dar și pantofii, care reușesc să completeze cu succes orice outfit. Totuși, ani la rând, femeile pasionate de frumos au ținut cont de una dintre cele mai stupide reguli din modă: asortarea poșetei cu încălțămintea.

colaj 10 iunie

Chiar dacă existau numeroase modele atât de poșete, cât și de genți, multe dintre reprezentantele sexului frumos alegeau să-și asorteze gențile cu pantofii. Pentru că moda a evoluat, iar tendințele s-au schimbat, YVY BAGS te învață cum să porți cu stil poșetele superbe, pe care le îndrăgești.

Gențile negre

Unul dintre cele mai importante trenduri ale momentului este, fără doar și poate, ținuta all black. De aceea, pentru un look sofisticat și elegant îți propunem să-ți accesorizezi outfit-ul cu o pereche de pantofi negri și o poșetă în aceeași nuanță. Cu siguranță, vei arăta minunat.

16-1-570x700

Gențile mici

În culori pastelate sau în nuanțe vibrante, poșetele de dimensiuni mici sunt în trend în acest sezon, astfel că indiferent de culoarea lor, acestea pot fi asortate atât cu sneakersi, cât și cu sandale romane ori cu platforme. De asemenea, pentru un look chic, poșetele pot fi asortate cu bluzele ori cu alte accesorii, precum curelele.

11-(1)

Gențile cu imprimeu

Indiferent că optezi pentru o poșetă cu imprimeu floral ori cu animal print, acesta e musai să fie asortată cu niște încălțări negre ori într-o singură culoare. Nu combina niciodată două imprimeuri, dacă nu îți dorești un outfit penibil.

4-(2)

Tu cum obișnuiești să-ți asortezi poșetele?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD