Smart Bags, ultimul trend în materie de genți! Ce trebuie să știi despre acest concept inedit

Creatorii de modă de peste hotare stabilesc în fiecare an tendințele în materie de modă, însă pe lângă materialele folosite în realizarea colecțiilor, a imprimeurilor ori a croiurilor, unii dintre ei aduc în prim plan piese vestimentare unice, care sunt realizate ținând cont de tehnologie.

1004 SMART BAG CRYSTAL PINK NAPPA1

Dacă în urmă cu doar câteva luni, oameni din toate colțurile lumii erau impresionați de celebra rochie care devenea transparentă în funcție de emoțiile celei care o poartă, acum designerii au adus în prim plan smart bags-urile, un concept inovator, care a fost lansat pe piața din România de YVY Bags, o firmă cu o tradiție de peste 39 de ani.

Gențile create din materiale textile sunt acum istorie, căci ultimul trend în materie de poșete sunt acum smart-bags-urile, adică ”gențile deștepte” de la YVY Bags, care sunt echipate cu un încărcător pentru gadget și lumină led.

Dotate cu acest sistem inovator, femeile care optează pentru aceste mici comori nu vor mai fi nevoite să-și facă griji că vor rămâne fără baterie la mobil ori tabletă, deoarece poșetele conțin dispozitiv de încărcare, ce le vor ajuta să-și încarce orice gadget, oricând. Mai mult de atât, lumina led atașată le va ajuta să-și găsească lucrurile rapid.

Smart bags, un concept adus în România de către YVY Bags, prin realizarea unei colecții în colaborare cu Albertina Ionescu, Albertine’s for YVY Bags cuprinde numeroase genți, de la modele supradimensionate, la cele de umăr, iar paleta de culori folosită este, de asemenea, generoasă. Mai exact, în această colecție veți descoperi modele de genți în nuanțe pale, de primăvară, dar și culori neutre, potrivite pentru ținutele office.

Mai mult de atât, din dorința de a satisface chiar și cele mai înalte exigențe, YVY Bags a extins acest concept, astfel că la cererea clienților, orice smart bag poate fi echipat cu acest dispozitiv de încărcare. De asemenea, există posibilitatea ca modelul ales să fie personalizat prin gravarea inițialelor posesoarei în piele.

Despre YVY Bags , brand est.1969

Cu o tradiție de peste 40 de ani în domeniul marochinăriei, YVY Bags este un brand românesc prezent și recunoscut pe piețele internaționale. Începând cu anul 2014, YVY BAGS decide să își concentreze atenșia și pe piața românească, astfel că ia naștere magazinul online dedicate femeilor din România: www.yvybags.ro, un adevărat Rai al reprezentantelor pasionate de frumos.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD