Stiati ca sau Intr-o seara la o petrecere

Stiati ca sau Intr-o seara la o petrecere

Vreau sa va povestesc despre o sindrofie cu pretentii unde, alaturi de cateva doamne care au moda “in sange”, vorbeam despre rochii, genti, cosmetice … Din vorba-n vorba si admirandu-ne reciproc toate au constatat ca plicul meu era cel mai apreciat accesoriu. Am fost in culmea fericirii ca plicul meu galben (un plic pe care pur si simplu il ador!) e vedeta serii!
 
Bineinteles au venit intai comentariile: “E superb, dar cred ca ai dat o avere pe el avand in vedere ca e din piele de soparla!”, “Cand l-ai primit, draga, stiaticacadou?” – astea stiti ca sunt rautati clasice intre femei ☺ Apoi au venit intrebarile mult asteptate: De unde l-ai luat? Din strainatate? De la ce designer? Stiam ca o sa le las mute: Din Romania. De la Yvy Bags! Si apropo pentru calitatea pe care o are NU e deloc scump. (Va puteti convinge foarte simplu de asta dand un mail sau un telefon oamenilor foarte draguti de la Yvy Bags: office@yvy.ro sau 0748 880 336).

 
Si apropo de “stiati ca …” din titlu, va povestesc si voua asa cum le-am povestit si prietenelor mele. Yvy Bags m-a facut sa devin fan al acestui brand. Deci, stiati ca are in spate o traditie de peste 40 de ani, mai exact din 1969. A fost si este o poveste de succes si de familie – lucru ca m-a facut sa pun si mai mult pret pe lucrurile pe care le fac pentru ca asta inseamna ARTA. Inseamna arta sa stii sa lucrezi perfect cu piele foarte pretioasa, sa nu risipesti si sa scoti la final o bijuterie de geanta! Parerea mea e ca de-aia au aceste preturi mici pentru asemenea calitate – pentru ca nu irosesc materialul si au cea mai mare grija atunci cand fac fiecare geanta in parte.
 
La final va spun ca Yvy Bags lanseaza astazi magazinul online cu genti de dama  www.yvybags.ro unde sunteti asteptate cu drag!
 
Si sa nu uit: geanta din poza e cea pe care am purtat-o la petrecere. Nu-i asa ca e geniala?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD