Stilul sporty chic continuă să facă furori! Cu ce poșete îți accesorizezi ținutele

Celebritățile de la Hollywood au arătat, în nenumărate rânduri, că sunt îndrăgostite de ținutele sporty chic, astfel că ori de câte ori au ocazia, combină piese vestimentare elegante cu unele sport, pe care le pun în valoare cu ajutorul accesoriilor.

colaj 2 ian


De aceea, dacă și tu ești pasionată de frumos și adori ținutele comode, îmbină cu stil obiectele vestimentare clasice, elegante cu unele casual și dă naștere unor outfit-uri demne de a fi prezente în paginile revistelor glossy.

Cum le poți purta, află mai jos:

Cu un rucsac

Cea mai simplă modalitate de a te bucura de un look sporty chic este să optezi pentru o pereche de jeansi boyfriend și un pulover supradimensionat. Asortează un rucsac într-o culoare puternică și fii sigură că vei arăta minunat.

17-1

Cu o poșetă mini

Dacă preferi ținutele comode, dar feminine, alege o fustă creion și un hanorac, peste care poți suprapune mai multe coliere. Evident, o poșetă mini YVY BAGS este nelipsită, așa că îndrăznește să fii în centrul atenției optând pentru un look atât de stylish.

YV8137-PRINT-FLORI-ROSII1

Cu  o geantă supradimensionată

În cazul în care adori poșetele supradimensionate, pune-le în valoare cu ajutorul unui outfit sporty chic. Combină o rochie tricotată cu un palton maxi și fii sigură că vei arăta minunat. Evident, poșeta YVY BAGS este nelipsită.

44 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD