Surprinde-ți iubitul de Valentine’s Day! Ce porți și cu ce îți asortezi ținutele ca să arăți minunat

Au mai rămas doar câteva zile până când cupluri din toate colțurile lumii își vor sărbători dragostea de Valentine’s Day, fapt pentru care îți propunem să-ți surprinzi partenerul cu un look de invidiat, care să-i magnetizeze privirea.

colaj 20 decembrie

Dacă ți-ai făcut deja planuri de Valentine’s Day, dar nu știi ce să porți îți propunem să te inspiri de mai jos și să alegi ceea ce ți se potrivește:

O rochie din dantelă

În cazul în care partenerul tău este romantic sau pur și simplu ați decis să ieși la o cină în doi, poartă o rochie din dantelă, pe care o poți accesoriza cu o pereche de pantofi stiletto și, evident, un clutch animal print. Simplu, dar de efect, un astfel de accesoriu îți va completa cu brio orice outfit.

1001-GREY-LEOPARD-HAIR-LEATHER

O salopetă
Dacă ieșirea voastră de Valentine’s va fi una într-un pub, alături de alți îndrăgostiți care-și celebrează dragostea, poartă o salopetă într-o culoare nude și pune-o în valoare cu ajutorul unui clutch semnat YVY BAGS. Poți opta fie pentru un model negru, fie pentru unul într-o culoare vibrantă.

10-3-570x700

O pereche de jeansi
Dacă nu aveți timp pentru ieșiri sofisticate în oraș, dar vreți să mergeți măcar în parc, pentru o plimbare lungă, mai ales că soarele își face din ce în ce mai simțită prezența, vă propunem să optați pentru niște jeansi pe care-i puteți asorta cu o poșetă mini.

2-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD