Ținutele black & white, must have-ul momentului! Cu ce poșete le porți pentru un look fabulos

Creatorii de modă de peste hotare au stabilit deja trendurile, iar printre acestea se numără outfit-urile black & white (negru/alb)  motiv pentru care dacă nu ți-ai pregătit deja garderoba pentru sezonul rece, îți propunem să mizezi pe niște piese vestimentare în aceste non culori, căci sunt versatile.

colaj 2 octombrie

Fie că optezi pentru ținutel all black ori all white, trebuie să știi că e musai să alegi și o poșetă pe măsură, pentru ca look-ul tău să fie unul cu adevărat sofisticat și inedit.

Așadar, descoperă cu ce poșete le poți combina și fii o apariție minunată:

Dacă preferi stilul boho chic, alege o poșetă bucket bag semnată YVY BAGS. Design-ul spectaculos și imprimeul fabulos te vor determina să o adori încă din prima clipă, motiv pentru care îți propunem să o porți cu o rochie midi, cu un croi lejer și cu o vestă oversized.

5 (1)

În cazul în care te încântă stilul retro, spune ”DA” unei poșete plic neagră, simplă, dar foarte elegantă. O poți purta fie cu o fustă de tip creion și un top din dantelă, fie cu o pereche de pantaloni din piele.

9-3

Dacă adori ținutele black & white pentru momentele în care mergi la birou, nu ezita să descoperi poșetele office din colecțiile ce poartă semnătura YVY BAGS. Supradimensionate sau nu, aceste comori sunt perfecte pentru a le purta atunci când mergi la birou, așa că alege modelul preferat și poartă-l cu plăcere fie cu rochii simple, midi, fie cu fuste A-line.

19 (1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD